Dokterspraktijk en para-medische ruimte met 3 appartementen en penthouse

Met trots heeft Bouwbedrijf Vandersmissen actief deelgenomen aan ontwerp en uitvoering van deze Dokterspraktijk voor de 21ste eeuw.

Door middel van onze eigen "Detail and Build" formule heeft Bouwbedrijf Vandersmissen de bouwheer van dit prachtige project bijgestaan in ontwerp en uitvoering.

In deze formule zijn we vertrokken van een basis architecturaal ontwerp dat werd aangebracht door de bouwheer. Wij hebben hier vervolgens een systematische detail analyse van gemaakt waar gebruiksgemak en kwaliteit centraal bij stonden.
Op basis van deze analyse hebben wij ingestaan voor alle details van het project, gaande van uitvoeringstekeningen tot het selecteren van de geschikte materialen en technieken. Hierbij is speciale aandacht besteed aan de doktersruimtes, waarin op een discrete en comfortabele manier gewerkt kunnen worden. De ruimtes zijn voorzien van vloerverwarming en een mechanische aan - en afvoer van lucht waardoor optimaal comfort wordt gegarandeerd.
Aan speciale praktische, technische en architecturale eisen zoals grote open ruimtes en overspanningen, paalfunderingen en de kroonlijsten uit wit architectonisch beton werd zonder enige twijfel meegewerkt door Bouwbedrijf Vandersmissen.

Voor het ontwerp van de appartementen en penthouse konden wij putten uit onze rijkelijke ervaring in de appartementsbouw en ontwikkeling.
Er werd gekozen voor het creëren van grote open leefruimtes met geïntegreerde keukens en meerdere slaapkamers om zo een optimaal comfort te verzekerken.

Door de doorgedreven voorbereiding en nauwe samenwerking met de bouwheer kon de realisatie van dit project op minder dan 12 kalendermaanden worden volbracht zonder dat er technische of organisatorische problemen naar voor kwamen.

Locatie:
Herk-de-Stad
Periode:
2014-2015
Budget:
1.500.000