Gesticht te Herk-de-Stad op 12 december 1945 door Jules Vandersmissen en op 1 oktober 1978 opgevolgd door de huidige afgevaardigd bestuurder Jaak Vandersmissen. Wij wijden ons met volle overtuiging en overgave aan de realisatie van kwalitatieve en duurzame bouwwerken. Wij zijn officieel erkend voor de uitvoering van werken in de volgende categorieën:

Klasse 1, Ondercategorieën D5-D6-D10-D12-D22-D24-G5

Klasse 3, Categorie C – Ondercategorie C1

Klasse 4, Categorieën E-G

Klasse 7, Categorie D – Ondercategorie D1

Doorheen onze actieve jaren hebben wij een ruime waaier aan kennis vergaard die wij vandaag nog altijd actief aanvullen en dagelijks aanwenden in onze projecten.
Onze activiteiten verspreiden zich over verschillende velden waaronder het bouwen en verbouwen in de zorgsector, appartementsbouw, sociale huisvesting en kantoorgebouwen.

Wij spelen actief in op hedendaagse technologische ontwikkelingen die actief en passief een rol spelen in de bouwsector; dit laat ons toe om te voldoen aan elke eis van onze klanten en overheden. Onze doelstelling van kwaliteit en duurzaamheid staat ons toe om gebouwen te construeren die generaties lang zowel esthetisch als functioneel aan de strengste eisen blijven voldoen. Ook bouwen wij met het oog op milieuvriendelijkheid en energie-efficiëntie, dit om ervoor te zorgen dat de gebruikskosten en impact op het milieu geminimaliseerd worden. Het gebruik van klassieke, hoogtechnologische en innovatieve materialen en technieken in combinatie met onze jarenlange ervaring in de bouwsector laat ons toe om deze doelen te bereiken.

Laatste nieuws